Χ-ορταστική ισοπαλία στο «Αλιάνζ Αρένα»

Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας από την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 κόντρα στη Χόφενχαιμ σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας από την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε  ισόπαλη 3-3 κόντρα στη Χόφενχαιμ σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξαν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι στο 23ο λεπτό με τον Μοντέστε να σκοράρει αλλά οκτώ λεπτά αργότερα οι Βαυαροί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Πιζάρο να ισοφαρίζει. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στην ανατροπή με τον Σακίρι να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Πιζάρο ενώ με τη συμπλήρωση σαράντα λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ήδη διαφορά δύο τερμάτων αφού στο 40ο λεπτό ο Πιζάρο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45′ ο Σαλίχοτζιτς μείωσε για την ομάδα του ενώ το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό από τον Φιρμίνο.

Μάλιστα, αυτή ήταν  η πρώτη φορά μετά από 37 μήνες που η Μπάγερν δέχτηκε τρία γκολ στην έδρα της ενώ για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του έδωσε το «παρών» στο γήπεδο, ο τέως πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες.

Ολική ανατροπή υπήρξε στο παιχνίδι της Στουτγκάρδης κόντρα στην Μπορούσια καθώς η ομάδα του Κλοπ επικράτησε 3-2 αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι των Βεστφαλών με βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με ανατροπή. Στο ένατο μόλις λεπτό ο Γκέντνερ άνοιξε το σκορ ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Χάρνικ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Από κει και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές. Αρχικά, μείωσαν στο 30ο λεπτό με τον Ρόις ενώ στο 68ο λεπτό και πάλι ο Γερμανός επιθετικός βρήκε δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 83ο λεπτό και πάλι  με τον Ρόις, ο οποίος έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, Λεβερκούζεν και Μπράουνσβαιγκ κατέκτησαν από έναν βαθμό αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 ενώ η Βόλφσμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Τέλος, η Μάινς είχε εύκολο απόγευμα αφού επικράτησε 3-0 της Άουγκσμπουργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.