«Εξάρα» της Χόφενχαιμ στη Βόλφσμπουργκ

Η Χόφενχαιμ υποδέχτηκε την Βόλφσμπουργκ και κατάφερε να κάνει την έκπληξη καθώς τη συνέτριψε με 6-2 στο «Ράιν - Νέκαρ Αρένα».

Η Χόφενχαιμ υποδέχτηκε την Βόλφσμπουργκ και κατάφερε να κάνει την έκπληξη καθώς τη συνέτριψε με 6-2 στο «Ράιν – Νέκαρ Αρένα».

Οι γηπεδούχοι ήταν κατεγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και εννέα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Ντοστ αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους.

Στο 37ο λεπτό ο Σίλε έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Χόφενχαιμ και δύο λεπτά αργότερα ο Μοντέστε έκανε το 3-1. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45′ και πάλι ο Μοντέστερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε και στο 76ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πέρισιτς αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Σαλίχοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του ενώ το τελικό 6-2 διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό με τον Σίπλοκ.

Έτσι, η ομάδα του Γκίσντολ έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της Στουτγκάρδης.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 31ο λεπτό με τον Χάρνικ αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά των γηπεδούχων να μιλήσουν.
Στο 80ο λεπτό ο Ρόσενθαλ ισοφάρισε για την ομάδα του και η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε από τον Μέιερ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πλέον, η Άϊντραχτ βρίσκεται στη 12η θέση με 25 βαθμούς ενώ η Στουτγκάρδη έμεινε στους 19 πόντους και την 15η θέση κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.