Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 1-0: Ο Ακέ την έστειλε στους “16” (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Άρσεναλ χάρη στο γκολ του Νάθαν Άκε και να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα απ΄τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ με γκολ του Νάθαν Ακέ.

Στο 3ο λεπτό ο Ρόδρι επιχείρησε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι, με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας. Στο 21′ η Άρσεναλ απείλησε με τον Τροσάρ ο οποίος επιχείρησε σουτ και ο Ορτέγκα με ωραία επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 25′ η Σίτι απάντησε. Ο Ντε Μπρόινε δοκίμασε ατομική ενέργεια και το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία της Άρσεναλ. Αυτές ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές του ισορροπημένου πρώτου μέρους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 64′. Η Μάντσεστερ Σϊτι πήρε προβάδισμα με τον Ακέ σε φάση διαρκείας στα καρέ της Άρσεναλ. Ο Άλβαρες δοκίμασε ένα σουτ από μακριά και η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι. Η μπάλα έφτασε στον Γκρίλις ο οποίος πάσαρε στον Άκε και ο Ολλανδός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.