O ποδοσφαιριστής που έγινε viral για ένα… γιαούρτι (pics)


Θα έχετε ακούσει το γνωστό… μότο (παρεμπιπτόντως δεν είναι κινεζική παροιμία): “Μια εικόνα, χίλιες λέξεις”! Μόνο που στην περίπτωση του Rothofuyo Kolan Asaba, χρειάστηκαν δεκάδες χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουν την εικόνα του με το γιαούρτι και το ψωμί ως επιβράβευση των προσπαθειών του σε ένα από τα γήπεδα της Ουγκάντα.

Ο Αφρικανός επιθετικός έγινε viral – αρχικά στο twitter – όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του από τη βράβευση ως MVP σε παιχνίδι της ερασιτεχνικής Nantabulirwa One Sports Club.

Αρχικά γιατί με κάθε επισημότητα (logo ομάδας, banner κτλ) o Kolan παρέλαβε τα ασυνήθιστα βραβεία του, ένα μπουκάλι με γιαούρτι και μια συσκευασία με ψωμί για τοστ και κατά δεύτερο λόγο γιατί τα fake news του internet χτύπησαν και πάλι. Και αυτό γιατί κάποιοι (και μιλάμε για ιστοσελίδες κολοσσούς και λογαριασμούς στο instagram με εκατομμύρια followers) λανθασμένα θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη βράβευση γινόταν σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας. Μόνο που έπεσαν έξω για… τέσσερις κατηγορίες, καθώς η Nantabulirwa One Sports Club συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και στην πέμπτη κατηγορία. 

Πάντως το twitter έκανε τη δουλειά του, οι περισσότεροι – μάλλον ακόμα – θεωρούν ότι στην πρώτη κατηγορία της Ουγκάντα δίνουν γιαούρτι στους MVP και ο Kolan έγινε ξαφνικά τοπικός ήρωας!

Η φωτογραφία του ήταν παντού, το σήμα της Nantabulirwa One Sports Club το ίδιο και η άσημη ομάδα από το Γκόμα της Ουγκάντα ξεπέρασε σε φήμη ακόμα και τις… υπερδυνάμεις της αφρικανικής ηπείρου!

Πάντως η δουλειά… έγινε και με το παραπάνω, καθώς οι χορηγοί της μικρούλας Nantabulirwa One Sports Club απέκτησαν περισσότερη δημοσιότητα απ’ ότι θα φαντάζονταν στα πιο τρελά τους πλάνα! Και όλα αυτά εξαιτίας ενός “ψεύτικου νέου”, το οποίο κανένας δεν μπήκε στον κόπο – πέρα από τα τοπικά ΜΜΕ – να διασταυρώσει.

Το πρόσωπο της… μέρας, ο επιθετικός Rothofuyo Kolan Asaba, έζησε το όνειρο, έγινε τοπικός σταρ και συνεχίζει να κάνει μεγάλα πλάνα: Το όνειρό μου είναι να γίνω παγκόσμιος αστέρας του ποδοσφαίρου μια μέρα, για να εμπνεύσω και άλλους. Αν γίνω διεθνής αστέρας, θέλω να παίξω στην Premier League”, δήλωσε ο… πολιορκημένος από τα ΜΜΕ ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Ποιος μπορεί να στερήσει από τον νεαρό Ουγκαντανό το δικαίωμα στο όνειρο;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.