Ζανκτ Πάουλι σημαίνει… πρωτοπορία

Η Ζανκτ Πάουλι και οι οπαδοί της φημίζονται για τις πρωτότυπες και εναλλακτικές ιδέες τους. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν... κάθε προηγούμενο.

Η Ζανκτ Πάουλι και οι οπαδοί της φημίζονται για τις πρωτότυπες και εναλλακτικές ιδέες τους. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν… κάθε προηγούμενο.

Η ομάδα του Αμβούργου απέκτησε τον Μάρβιν Ντουξ, έναν 22χρονο επιθετικό που βγήκε από τις ακαδημίες της Ντόρτμουντ, αλλά δεν μπόρεσε να στεριώσει στην Μπορούσια. Ο Ντουξ έκανε 6 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ το 2014/15 αγωνίστηκε δανεικός στην Πάντερμπορν και πέρσι μέτρησε 28 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ.

Που είναι το περίεργο της υπόθεσης; Δείτε τη φωτό πιο καλά και θα καταλάβετε. Δεξιά του παίκτη βλέπουμε τον αθλητικό διευθυντή της Πάουλι, Τόμας Μέγκλε. Αριστερά του τον προπονητή της, Έβαλντ Λίνεν.

Ή μήπως όχι; Ο γνωστός σε όλους μας από το πέρασμά του απ’ την Ελλάδα τεχνικός, δεν είναι στη φωτό. Αντίθετα, είναι κάποιος άλλος άνθρωπος της Πάουλι, ο οποίος φορά στο πρόσωπό του τη μάσκα του Λίνεν. Είπαμε… Ζανκτ Πάουλι σημαίνει πρωτοπορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!