Αμβούργο – Αννόβερο 3-4: Καταπληκτικό ματς που βάζει φωτιά στην κορυφή! (highlights)

Σε ματς που ειχε δύο διακοπές, δύο αποβολές, ένα αυτογκόλ και συνολικά επτά γκολ, το Αννόβερο επικράτησε με 4-3 εκτός έδρας του Αμβούργου.

Το παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στο Αμβούργο και το Αννόβερο ήταν απλά καταπληκτικό!

Επτά γκολ, πολλές φάσεις, δύο αποβολές αλλά και διακοπη!

Ο διαιτητής της αναμέτηρησης, έστειλε τις δύο ομάδες για σχεδόν μισή ώρα στα αποδυτήρια εξαιτίας πανό που ανέβασαν οι φίλοι του Αννόβερου.

ΟΙ φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτηρηση και στο 11 προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τρεσόλντιο μετά από κόρνερ του Λέοπολντ. Στο 21, οι παίκτες του Λάιτλ έκρυψαν την μπάλα, ο Έρνστ έγινε αποδέκτης και προσπάθησε να γυρίσει στον Νίλσεν και ο Ράμος στην προσπάθεια του να την απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

Στο 24 το Αμβούργο μείωσε σε 2-1 με τον Μπένες μετά από καλή μπαλιά του Μούχαιμ.

Το Αννόβερο ωστόσο πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σάουμπ στο 32, γκολ το οποίο δεν πανηγύρισε καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αμβούργο.

Διακοπή-γκολ και ξανά διακοπή!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς οπαδοί του Αμβούργου, είχαν τοποθετήσει έξι αλυσίδες στα δοκάρια και χρειάστηκε τροχός για να αφαιρεθούν. Αυτή είναι μια μορφή αντίδρασης των οπαδών των ομάδων, για την επιθυμία της Γερμανικής Ομοσπονδίας να παραχωρήσει μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε ξένους επενδυτές.

Στο 47, ο Χατζικαντούνιτς που είχε περάσει ως αλλαγή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε για το 3-2!

Στο 53, υπήρξε μια ακόμη διακοπή, περίπου 35 λεπτών, καθώς οι οπαδοί του Αννόβερου είχαν ανεβάσει πανό με το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ομάδας Μάρτιν Κιντ, μέσα σε στόχο.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 86΄ο Γκάτζελ, έκανε το 3-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα το Αμβούργο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω σκληρού φάουλ του Μπένες στον Λέοποντλ. Μάλιστα αρχικά ο διαιτητής είχε δείξει κίτρινη, και χρειάστηκε να δει το βίντεο ώστε να αποβάλει τελικά τον παίκτη του Αμβούργου.

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μουρόγια έκανε την ασίστ στον Έρνστ για το 4-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το Αμβούργο ολοκλήρωσε με 9 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινης κάρτα του Χατζικαντούνιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.