Σεντ Πάουλι – Γκρόιτερ Φιρτ 3-2: Νίκη που την εδραιώνει στην πρώτη θέση


Σ’ ένα γεμάτο ντέρμπι, με φάσεις και πέντε γκολ η Σέντ Πάουλι κατάφερε, δίκαια να πάρει της νίκη με 3-2 και τους τρεις βαθμούς που την φέρνουν πρώτη με 42 βαθμούς, έξιο περισσότερους από την Χόλστεϊν Κίελ και επτά από τη σημερινή της αντίπαλο Γκρόιτερ Φιρτ. Μάλιστα το “τριφύλλι” μπορεί να μείνει κι άλλο πίσω, αν το Αμβούργο κερδίσει την…. θα πάει στους 37 βαθμούς.

Η Σεντ Πάουλι έκανε καταπληκτικό πρώτο μέρος και μόλις στο 10λεπτο θα μπρούσε να έχει σκοράρει δύο και όχι ένα γκολ, αλλά αρχνικά, στο 2′ ο Ούρμπιγκ σταμάτησε το σουτ του Έγκελστάιν, ενώ η κεφαλιά του Αφολαγιάν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάτι και στο έδαφος, χωρίς να περάσει τη γραμμή. Ο Έγκελστάιν έχασε άλλες τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, αλλά σε όλες νικήθηκε από τον Ούρμπιγκ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έκανε σπουδάια εμφάνιση και στο 30′ σε σουτ πάλι του Τρέου απέκτουσε την μπάλα, όχι όμως σταθερά, εκείνησ στρώθηκε στον Σάαντ που με πλασέ την πέρασε κάτω από τα πόδια του Ούρμπιγκ ανοίγωντας το σκορ.

Τρία λεπτά μετά ο Αφολαγιάν ύστερα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή έφυγε στην κόντρα, είδε οτι ο Έγκελστάιν ήταν σε θέση οφσάιντ, αποφάσισε, σωστά, να σουτάρει η μπάλα βρήκε στο πόδι του Γκριν, πήρε ύψος και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Η Γκρόιτερ, που θα μπρούσε να βρίσκεται με 3 και 4 γκολ πίσω στο σκορ, κατάφερε με σουτ του Σιέμπ να μειώσει στο σκορ στο 44′ ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Βάσιλι, τον τερματοφύλακα της Σεντ Πάουλι.

Στο δεύτερο μέρος η Γκρόιτερ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Άστα να νικήσει τον Βάσιλι και να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Όμως η ποιότητα των παικτών, αλλά και ως ομάδα, η Σεντ Πάουλι, ήταν καλύτερα, βρήκε και πάλι τον τρόπο να πάρει εκείνη την μπάλα στα πόδια της και τελικά στο 81′ να φτάσει στο γκολ ύστερα από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών της Γκρόιτερ και άμεση πάσε του Κέμλαϊν στον Σάαντ που εκτέλεσε τον Ούρμπιγκ για το τελικό 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.