Χέρτα – Φορτούνα Ντ. 2-2: Ισοπαλία στη “σκιά” του θανάτου του Μπερστάιν (highlights)


Χέρτα και Φορτούνα υπό τη σκιά του πένθους για τον πρόωρο χαμό του προέδρου της ομάδας του Βερολίνου Κάι Μπερστάιν, έμειναν στο 2-2, ισοπαλία που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο.

Συγκλονιστηκές εικόνες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον κόσμος της ομάδας, του προπονητές και τους παίκτες να αποχαιρετούν τον Κάι Μπέρσταϊν, έναν πρώην οργανωμένο οπαδό της ομάδας, που από το 2022 κερδίζοντας της εκλογές έγινε πρόεδρός της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Χέρτα άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και διαγώνια από τον Ταμπάκοβιτς, με τον ίδιο παίκτη, ύστερα από καταπληκτική πάσα του Μπουχαλάκη, να έχει δοκάρι στο 41′. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Γιοχάνενσον με ωραίο πλασέ ισοφάισε σε 1-1 για να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ η Χέρτα με εξαιρετικό πλασέ του Σερχάντ, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα Κάστενμαγιερ.

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε η Φορτούνα και ανέβηκε και ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος κέρδισε πολλά φάουλ έξω από την περιοχή δημιουργώντας προβλήματα στην Χέρτα. Ο Έλληνας επιθετικός, ήταν εκείνος που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Νιέμιετς από τον Κεμπφ. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 55′ ο Τζόλης, πάλι από το σημείο του πέναλτι αστόχισε, στέλνοντας την μπάλα άουτ, πέναλτι που κερδίθηκε και πάλι με το ΄ίδιο ζευγάρι ποδοσφαιριστών και με τον ίδιο τρόπο.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομαδες να έχουν ευκαιρίες και τον Τζόλη να είναι εκείνος που έχασε την τελευταία στο 90ο λεπτό, με το σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αντρέα Μπουχαλάκη και σπουδάια εμφάνιση, παρά το χαμένο πέναλτι, στο δέυτερο μέρος για τον Χρήστο Τζόλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.