Φορτούνα Ντ.-Μπράουνσβαϊγκ 3-1: Νίκη ελπίδας (hls)

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε με 2-1 της Μπράουνσβαϊγκ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, την ώρα που η αντίπαλός της "καίγεται" πλέον για βαθμούς.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ήθελε νίκη για να μείνει σχετικά κοντά στην πρώτη τριάδα και άνοιξε το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια χάρη σε ωραία ενέργεια του Χέντριξ από δεξιά και τελειώμα σεντεροφρίσιο από τον Κοβνάτσκι ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του πιο σύντομα απ’ό,τι αναμενόταν κι έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 18′ ο Χένινγκς εκτέλεσε πέναλτι το οποίο έπιασε ο Φέτζιτς αλλά το 2-0 δεν άργησε πολύ. Ήταν στο 24ο λεπτό όταν ο Άπελκαμπ εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή με τον Κλάρερ να πηδά πιο ψηλά από όλους και να κάνει το 2-0. Το ματς στη συνέχεια κύλησε με την Φορτούνα να έχει τον πλήρη έλεγχο, μέχρι το 62′.

Σε εκείνο το λεπτό, ο Κρούσε εκτέλεσε κόρνερ με πολλά φάλτσα, ο Κάστενμαϊερ απέκρουσε, αλλά φάνηκε να περνά η μπάλα τη γραμμή. Το ματς συνεχίστηκε ώσπου με παρέμβαση του VAR και εφόσον δεν υπάρχει goal line technology, πήγε να δει τη φάση στο on field review και έκρινε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή για το 2-1.

Εν τέλει στο 86′ η Φορτούνα “κλείδωσε” τη νίκη όταν από μπαλιά του Ζλιμερμαν ο Νιέμιετς που μόλις είχε μπει στο ματς σκόραρε πλασάροντας εύστοχα τον Φέτζιτς σε τετ α τετ. Γκολ που μέτρησε μετά από χρήση VAR καθώς ο βοηθός είχε δείξει οφσάιντ. Εκεί τελείωσαν όλα με την Μπράουνσβαϊγκ πλέον να “καίγεται” για βαθμούς.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.