Αμβούργο – Άϊντραχτ Μπραουνσβαϊγκ 4-2 : Η φιλοδοξία νίκησε το θάρρος! (hls)

Σε ένα συναρπαστικό ματς που ξεκίνησε με γκολ και κρίθηκε, επί της ουσίας, στο φινάλε το Αμμβούργο νίκησε 4-2 την Άίντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με πρωταγωνιστική των πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Γκλάτζελ!

Μπορεί οι γηπεδούχοι, απόψε το Φολκσπαρκ Στάντιον να έπαιζαν με στόχο την κορυφή και οι φιλοξενούμενοι από το Μπράουνσβαϊγκ να έψαχναν πόντους για την αποφυγή του υπόβιβασμού, όμως αυτές οι όποιες ποιοτικές διαφορές ελάχιστα φάνηκαν στο τερέν. Μια και πιο σημαντική ήταν βέβαια η παρουσία του 29χρονου Ρόμπερτ Γκλάτζελ ο οποίος με τα πρώτα του δύο στην αρχή του κάθε ημιχρόνου συνέβαλε στο να έχει η ομάδα του ένα ρυθμό κυριαρχίας το ματς.

΄Πάνω σε αυτό η ομάδα του Μπράουνσβαϊγκ είχε τις δικές της… αντιρρήσεις εκφράζοντάς τες μια μικρή καθυστέρηση – κι αφού δέχθηκε το 2-0 από τον Χέγιερ στο 17′.

Ισορροπώντας σταδιακά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ωραίο σουτ του Κάουφμαν στο 30ο και προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς να καμφθούν ούτε από το γεγονός πως και στην δεύτερο μέρος δέχθηκαν γκολ νωρίς όταν ο Γκλάτζελ με σουτ έκανε στο 49′ το 3-1!

Με πείσμα και θάρρος προσπάθησαν να πιέσουν μειώνοντας με τον Βιέμπε στο 81′ και στο “θρίλερ” των τελευταίων λεπτών το ρίσκο τους αντί να τους δικαιώσει, τους εξέθεσε καθώς στην αντεπίθεση ο Ολλανδός Ρέίς διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 92′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.