Χάνσα Ροστόκ – Ζανκτ Πάουλι 1-0 : Μετά θάρρους και πάθους! (hls)

Καλύτερη και πιο αποφασισμένη η Χάνσα Ροστόκ νίκησε με 1-0 την Ζανκτ Πάουλι, με γκολ του Νέϊντχαρτ,σ το 58'σταματώντας μια δυσμενή παράδοση 12 χρόνων απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα

Σε ένα ματς που το «στείρο»σκορ κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται στις δημιουργικές διαθέσεις των δύο ομάδων όπως επίσης και στις ορατές ανασταλτικές αδυναμίες τους – κυρίως των φιλοξενούμενων – η Χάνσα του Ροστόκ πήρε μια άξια νίκη αξιοποιώντας το πείσμα, το ποδοσφαιρικό της θράσος αλλά αύρα της έδρας από ένα κοινό το οποίος σε καμιά στιμή του ματς δεν σταμάτησε να την ενθαρρύνει!
Ίσως και να έφταιγε η χαμηλή θερμοκρασία σε αυτή την βορειοανατολική πλευρά της Γερμανίας, λίγα μίλια μακριά από τη Βαλτική θάλασσα, που το κοινό στο σχεδόν κατάμεστο γήπεδο του Ροστόκ, παρέμεινε ενθουσιασμένο και «θορυβώδες», όμως δεν ήταν ο μόνος λόγος
Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά μπήκαν αποφασισμένοι να σταματήσουν την κακή παράδοση των 12 τελευταίων χρόνων απέναντι στην Ζανκτ Πάουλι από την οποία έχασαν εντός κι εκτός έδρας σε έξι διαδοχικά ματς.
Μόλις στο 3ο λεπτό ακυρώθηκε , μέσω VAR , γκολ του Ρέϊν καθώς διαπιστώθηκε επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.
Ακολούθησε ένα επιθετικό κρεσέντο, ένθεν κι ένθεν με διαδοχικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν στο συγκεκριμένο ματς την ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, έστω και με την ισοπαλία.
Κι αν στο πρώτο ημίχρονο είχαν – και αυτοί – τις καλές χαμένες ευκαιρίες για γκολ, στην επανάληψη η Χάνσα μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά, να ρισκάρει ως ένα σημείο και να δικαιωθεί στο 590 λεπτό όταν ο Νέϊντχαρτ από κοντά σκόραρε!
Στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Αμβούργου έδειξε «γυμνή» στο επιθετικό κομμάτι, χωρίς τον παίκτη που θα έπαιρνε την πρώτη μπαλιά στην αντίπαλη άμυνα, και κυρίως «άδεια» από έμπνευση μιας και η προβλέψιμη πίεση αναχαιτίζονταν από την πρακτική αμυντική παρουσία των γηπεδούχων.
Το 1-0 έμεινε ως δίκαιο αποτέλεσμα, κρατώντας την Χάνσα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και την Ζανκτ Πάουλι ακόμα πιο πιεσμένη στην προοπτική της επιστροφής της στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.