Χάνσα Ρόστοκ-Βέρντερ Βρέμης 1-2: Διπλό κορυφής με γκολάρες (hls)

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Βέρντερ, η οποία επικράτησε 2-1 της Χάνσα στο Ρόστοκ και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της 2. Bundesliga.

Την παράδοση που την θέλει να κερδίσει την Χάνσα στα τελευταία παιχνίδια συνέχισε η Βέρντερ Βρέμης, η οποία επικράτησε 2-1 στο Ρόστοκ πετυχαίνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη της σε βάρος των γηπεδούχων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος και σκόραρε και έβγαλε ασίστ. Ο Γερμανός επιθετικός άνοιξε το σκορ με φανταστικό σουτ στο 54ο λεπτό φτάνοντας τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Χάνσα είδε τον Παβλένκα να κάνει σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Μαλόουν στο 72′ αποτρέποντας το 1-1 για να κάνει το 0-2 στο 74′ ο Φίλκρουγκ με ένα ακόμα ωραίο σουτ, έπειτα από αντεπίθεση και εξαιρετική μπαλιά του Ντουκς.

Στο 80′ ο Ντουκς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-3 και τρία λεπτά αργότερα μετά από αδράνεια στην άμυνα της Βέρντερ, ο δανεικός από το Αμβούργο Ρόμπιν Μάισνερ μείωσε σε 1-2 με το πρώτο του φετινό τέρμα.

Το ματς απόκτησε τεράστιο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τη Βέρντερ ωστόσο να κρατά τη νίκη μέχρι το φινάλε και να φτάνει τους 41 βαθμούς που την φέρνουν για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.