Mποζίκας: «Η νίκη ήρθε από την άμυνα» (vid)

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα Γιώργος Μποζίκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός βασίστηκε στην άμυνα για να νικήσει την Μπασκόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στους «Playmakers»:

Για το ματς: «Πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη, πάντα έχεις άγχος στο πρώτο ματς στην έδρα σου. Κερδίσαμε με καλή εμφάνιση χωρίς να είμαστε επιθετικά σε καλή βραδια. Ήρθε από την άμυνά μας, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε 20 ασίστ και σε συνδυασμό με τα άσχημα νούμερα στα οποία αναγκάσαμε την Μπασκόνια, ήμασταν πάρα πολύ πιεστικοί στην άμυνα».

Για το rotation 11 παικτών: «Δεν μπορείς να πας με 5 παίκτες στην Euroleague, ο ρυθμός είναι τέτοιος που κανείς δεν μπορεί να παίξει πάνω από 10 αγωνιστικά λεπτά συνεχόμενα. Έχουμε 12 παίκτες, έπαιξαν 11 σήμερα, όλοι είναι χρήσιμοι και σε όλους θα ζητηθεί να δώσουν λύσεις».

Για τα αρνητικά της βραδιάς: «Σίγουρα υπήρχαν άσχημες περίοδοι στο ματς, στις οποίες δεν κάναμε καλή διαχείριση. Όταν είσαι μπροστά 25 πόντους στο ημίχρονο σίγουρα χαλαρώνεις, κάνεις λάθη και βιαστικά σουτ. Είναι αρχή και έχουμε πολλά θέματα να βελτιώσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.