Ράιλι: «Δεν είμαστε γερασμένη ομάδα»

Πεπεισμένος πως οι Μαϊάμι Χιτ θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και τα επόμενα χρόνια, εμφανίστηκε ο Πατ Ράιλι.

Πεπεισμένος πως οι Μαϊάμι Χιτ θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και τα επόμενα χρόνια, εμφανίστηκε ο Πατ Ράιλι. Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών ΝΒΑ τόνισε πως δύσκολα θα μπορέσει κάποια ομάδα να επαναλάβει το κατόρθωμα των Μπόστον Σέλτικς στη δεκαετία του 1960 και υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει σε τίτλους τους Σικάγο Μπουλς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αρχικά, ο Ράιλι τόνισε: «Είμαι σε ηλικία για μόνιμες διακοπές, αλλά θα μείνω εδώ. Έχω μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Όσο θέλουν όλοι να μείνουν στο ρόστερ, εγώ θέλω να είμαι εδώ. Είναι απίστευτη εμπειρία. Ευχαριστώ τον Μίκι Άρισον από τα βάθη της καρδιάς μου, επειδή μου επιτρέπει να συμβάλω σε κάτι τόσο σπουδαίο.»

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πραγματική δυναστεία έκαναν οι Σέλτικς τη δεκαετία των ’60. Αυτό δεν γίνεται να ξανασυμβεί. Από εκεί και πέρα, εμείς χρειαζόμαστε ακόμα τίτλους, ώστε να πετύχουμε τα κατορθώματα των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν ή των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πολλοί θεωρούν πως η ομάδα μας είναι γερασμένη, αλλά στην πραγματικότητα είναι νέα και έχει αρκετά χρόνια μπροστά της. Κάθε χρόνο θα στοχεύουμε στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.