Αντετοκούνμπο: «Το κλειδί ήταν η άμυνα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως το «κλειδί» για τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Νιού Γιόρκ Νικς, ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως το «κλειδί» για τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Νιού Γιόρκ Νικς, ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, υπογραμμίζοντας πως είναι πιο ώριμος συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές στο ΝΒΑ. 

Αρχικά, ο διεθνής παίκτης τόνισε για τη νίκη της ομάδας του: «Νομίζω ότι κλειδί ήταν η άμυνά μας. Παίξαμε σκληρά και τηρήσαμε τις αρχές του αμυντικού παιχνιδιού μας».

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο υπογράμμισε: «Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι την επόμενη φορά που θα παίξω εναντίον τους ήταν να παίξω σκληρά. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη στο αμυντικό κομμάτι, οπότε σκεφτόμουν ότι την επόμενη φορά που θα παίξουμε να παίξουμε σκληρά και να αποφύγουμε τα λάθη. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με 25 πόντους, οπότε έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Έπρεπε να παίξουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για την νίκη».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική του απόδοση: «Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι είμαι πιο ώριμος, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ξέρω το παιχνίδι καλύτερα τώρα πια. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω και εξελίσσομαι θα είναι πιο δύσκολο να παίζει απέναντί μου. Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Μέλο. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης στον πλανήτη, όπως είπε νομίζω και ο Πολ Πιρς. Έπρεπε όμως να βρούμε τρόπους να τον περιορίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.