Ο Ντόνοβαν στην Οκλαχόμα

Ο Μπίλι Ντόνοβαν θα είναι ο αντικαταστάτης του Σκοτ Μπρουκς στην τεχνική ηγεσία της Οκλαχόμα Σίτι και αυτός που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Θάντερ στην κορυφή του ΝΒΑ.

Ο Μπίλι Ντόνοβαν θα είναι ο αντικαταστάτης του Σκοτ Μπρουκς στην τεχνική ηγεσία της Οκλαχόμα Σίτι και αυτός που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Θάντερ στην κορυφή του ΝΒΑ. Ο 49χρονος προπονητής έχει καταγράψει μία σπουδαία καριέρα στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA), όπου κάθησε για 19 χρόνια στον πάγκο του Φλόριντα Στέιτ, με το οποίο κατέκτησε δύο τίτλους, συμμετείχε σε τέσσερα φάιναλ-φορ και συνολικά σε 14 τελικά τουρνουά. Αποδεχόμενος την πρόταση των Θάντερ, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, καθώς καλείται να αξιοποιήσει και να «τιθασεύσει» το αστείρευτο ταλέντο των Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ και να τους οδηγήσει στην κορυφή, με τα χρονικά περιθώρια μάλιστα να στενεύουν απελπιστικά, αφού μετά την επόμενη σεζόν ο Ντουράντ μένει ελεύθερος.

Η Οκλαχόμα προέρχεται από μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, που σημαδεύτηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουέστμπρουκ, Ιμπάκα και κυρίως του Ντουράντ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε 27 παιχνίδια. Οι Θάντερ, οι οποίοι την τελευταία πενταετία έφτασαν τρεις φορές στους τελικούς της Περιφέρειας και το 2012 ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος, έμειναν στην ένατη θέση της Δύσης και αποκλείστηκαν από τα πλέι-οφ, με συνέπεια η διοίκηση να απολύσει τον Σκοτ Μπρουκς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπίλι Ντόνοβαν είχε συμφωνήσει το 2007 να αναλάβει τους Ορλάντο Μάτζικ, όμως μία ημέρα μετά τη σχετική ανακοίνωση άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παραμείνει στο Φλόριντα Στέιτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.