«Τίποτα επίσημο με Ντε Κόλο και Σπερς»

Ο Νάντο Ντε Κόλο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Σπερς, ωστόσο ο μάνατζερ του Γάλλου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Νάντο Ντε Κόλο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Σπερς, ωστόσο ο μάνατζερ του Γάλλου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Ουασίμ Μπουτάνος με δηλώσεις του στα γαλλικά μέσα τόνισε πως προτεραιότητα του Ντε Κόλο είναι να αγωνιστεί στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όμως τόνισε πως έχει προτάσεις και από την Ισπανία.


«Είναι νωρίς ακόμη για να ξέρουμε αν τελικά θα συμφωνήσει με τους Σπερς. Δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο. Ο Ντένις Λίντσεϊ, βοηθός τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, μου είπε πως παρακολουθούν στενά τον Νάντο και θα τον ήθελαν στην ομάδα. Προτεραιότητά τους όμως είναι να ανανεώσουν αρχικά με τον Τιμ Ντάνκαν. Ο Νάντο πάντως θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί μαζί με τους φίλους του, τον Τόνι Πάρκερ και τον Μπορίς Ντιαό. Αν τελικά δεν συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, θα παραμείνει στην Ισπανία όπου έχει προτάσεις από την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα αλλά και την Μάλαγα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Ντε Κόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.