Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Άντριου Μπόγκουτ!

Μετά από μια σημαντική διαδρομή στα γήπεδα του NBA, ο Άντριου Μπόγκουτ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Μετά από μια σημαντική διαδρομή στα γήπεδα του NBA, ο Άντριου Μπόγκουτ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και νούμερο 1 στο draft του 2005, γνωστοποίησε την απόφαση του και… σόκαρε τους συμπατριώτες του Αυστραλούς, οι οποίοι περίμεναν από τον 36χρονο σέντερ να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

“Θα είχα πάρει νωρίτερα αυτή την απόφαση αν δεν είχαν αναβληθεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Ήλπιζα να συμμετάσχω και μετά να ανακοινώσω το τέλος, καθώς θα ήταν όμορφο να συμμετάσχω για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν ήταν γραφτό να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ πνευματικά και σωματικά να φτάσω στο 2021 με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα μου.

Ίσως θα μπορούσα να φτάσω εκεί με πολλά παυσίπονα και πνευματική καθοδήγηση, όμως δεν το αξίζει. Ίσως κάποιοι πουν ότι είναι μόνο έξι μήνες προπονήσεων, ωστόσο είμαι στο σημείο όπου δεν μπορώ να το κάνω”, ανέφερε ο Μπόγκουτ αναφορικά με την απόφαση του να αποσυρθεί από τα παρκέ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.