Ντουράντ: Ακόμα και υγιής, δεν πάω Ορλάντο (vid)

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς δεν έχει προλάβει να πατήσει παρκέ με την νέα του ομάδα εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού και στέκεται στο πλευρό του Καϊρί Έρβινγκ.

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς δεν έχει προλάβει να πατήσει παρκέ με την νέα του ομάδα εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού και στέκεται στο πλευρό του Καϊρί Έρβινγκ. Ο συμπαίκτης του (τραυματίας και αυτός) δήλωσε τις περασμένες ημέρες πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο παρκέ.

Το NBA επιβεβαίωσε 16 θετικά κρούσματα, λίγο πριν οι ομάδες ταξιδέψουν στο Ορλάντο για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με τον Ντουράντ να μην έπαιρνε μέρος, ακόμα και αν ήταν υγιής.

”Νιώθω πως δεν θα έπαιζα, γιατί η κατάσταση ακόμα φαίνεται αβέβαιη, κάπως τρελή. Υπάρχουν πολλά κρούσματα. Είναι πολύ απρόβλεπτα όλα αυτά. Είναι εύκολο να το λέω αυτό, γιατί είμαι τραυματίας. Όμως, πιθανότατα δεν θα πήγαινα εκεί”.

”Αν οι παίκτες νιώθουν ασφαλείς, είμαι μαζί τους. Δεν πιστεύω πως είναι υποχρεωμένοι να παίξουν. Αν δεν νιώθουν ασφαλείς, είμαι υπέρ του να μην αγωνιστούν. Έχει να κάνει με το τι θέλει το σύνολο. Αν είναι καλό για όλη την ομάδα, τότε όλα καλά. Εγώ πιθανότατα θα χαλάρωνα. Προφανώς, θα μιλούσα στους συμπαίκτες μου, θα είχα συμβουλευτεί τους ανθρώπους μου. Όμως, η αίσθησή μου λέει πως δεν θα έπαιζα, δεν θα πήγαινα εκεί. Ειδικά ύστερα από τρεις μήνες εκτός δράσης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.