Κολέ: «Ο Γουεμπανιάμα έδειξε πραγματική πρόοδο ως μέλος της ομάδας»

Με το τέλος της σεζόν να πλησιάζει, έρχεται η στιγμή που ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα θα βρεθεί στο NBA ως το νούμερο 1 του Draft. Ο προπονητής του στη Μετροπολιτάν και Ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κομμάτι που ο νεαρός άσος βελτίωσε φέτος.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα prospect που έχουν υπάρξει ποτέ. Σε σημείο που το NBA αποφάσισε να μεταδώσει LIVE τα παιχνίδια του στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Μετροπολιτάν για να πάρουν οι φίλοι της λίγκας μία… γεύση για το τι έρχεται τα επόμενα χρόνια.

Ο τεχνικός της Μετροπολιτάν αλλά και της εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, μίλησε για τη βελτίωση που έχει δείξει φέτος ο Γουεμπανιάμα, τονίζοντας πως έμαθε να παίζει πιο ομαδικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βενσάν Κολέ για τον νεαρό αστέρα του γαλλικού μπάσκετ:

«Ο Βίκτορ είναι ώριμος για την ηλικία του, είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του. Προσπάθησε να βελτιωθεί όλη τη χρονιά, ισχύει τόσο για την ομάδα όσο και για εκείνον. Πρόσφατα, ο Βίκτορ έδειξε πραγματική πρόοδο ως μέλος ολόκληρης της ομάδας. Δεν είναι απαραίτητα ορατό από πλευράς στατιστικών, αλλά φαίνεται πολύ περισσότερο αν κοιτάξει κανείς τους συμπαίκτες του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.