Aντετοκούνμπο: Παραγωγός ντοκιμαντέρ και νέο… «κρύο» ανέκδοτο πριν την προβολή του «Naija Odyssey»

Ο Γιάννης θα συνεργαστεί με το National Geographig για την σκηνοθεσία σε ταινία μικρού μήκους με τίτλο "The Flagmakers"

Παραγωγός του ντοκιμαντέρ “The Flagmakers” του National Geographic, θα γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που συνεχίζει να “καλλιεργεί” τις καλλιτεχνικές προοπτικές του στον κινηματογράφο.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ασχολείται με την ιστορία μεταναστών εργαζόμενων σε μία φάμπρικα στις ΗΠΑ, η οποία φτιάχνει αμερικανικές σημαίες. Οι συμβολισμοί του ντοκιμαντέρ αφορούν το «κυνήγι» του αμερικανικού ονείρου από τους μετανάστες που βρίσκονται σε αναζήτηση μία νέας πατρίδας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι παιδί Νιγηριανών μεταναστών, στην Ελλάδα, θα σκηνοθετήσει, βάση της εμπειρίας του στην Ελλάδα, την ταινία μικρού μήκους.

Η ζωή του Γιάννη και της οικογενείας του, μέχρι την καταξίωση του στο ΝΒΑ, ερμηνεύτηκε στην ταινία “RISE” που προβλήθηκε φέτος στον κινηματογράφο.

Μιλώντας για την απόφασή του να γίνει παραγωγός στο ντοκιμαντέρ, ο Γιάννης τόνισε: “Όντας και εγώ μετανάστης, βρίσκω αυτή την ταινία απίστευτα προσωπική και μια συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτή τη χώρα ‘σπίτι΄ τους. Κάθε ένας από αυτούς τους εμπνευσμένους ανθρώπους έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στην ζωή του και παρουσιάζουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες καθώς φτιάχνουν την αμερικανική σημαία”.

Παράλληλα, ο Giannis πρωταγωνιστεί και πάλι Prime Video με τίτλο «Νaija Odyssey» που αναμένεται να βγει στον αέρα στις 21 Σεπτεμβρίου και θα έχει διάρκεια 12 λεπτών.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι πλέον γνωστός για τα «κρύα» ανέκδοτα που λέει κατά καιρούς και αυτή τη φορά επέστρεψε με αφορμή το νέο του Short Film.

“Πριν συνεχίσουμε με τα γυρίσματα έχω να πω ένα ανέκδοτο. Γιατί έδιωξαν τον σκηνοθέτη της ταινίας από το μπαρ; Γιατί έκανε σκηνή”, ήταν το ανέκδοτο που ανέβασε στα social media ο Γιάννης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.