Λέικερς: Φίλαθλος «κάρφωσε» τον ΛεΜπρόν για την απουσία του από τον αγώνα με τους Νάγκετς και Σανς

Η απουσία λόγω τραυματισμού του Τζέιμς στέρησε από τους Λέικερς τις τελευταίες πιθανότητες πρόκρισης στα play offs του ΝΒΑ.

Οι Λος Άντζελες απέτυχαν παταγωδώς στην ύστατη προσπάθεια τους να προκριθούν στο play-in tournament του ΝΒΑ για να διεκδικούσαν την συμμετοχή τους στα play off και ένας φίλαθλος των “λιμναθρώπων” σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε ότι ο Κόμπε Μπράιαντ ζούσε και είχε παρόμοιο πρόβλημα τραυματισμού, θα υπέρβαλε εαυτόν και θα αγωνιζόταν, ώστε οι Λέικερς να διεκδικούσαν την νίκη κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς και Φοίνιξ Σανς και να μην τελείωναν πρόωρα και άδοξα και την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, όπως συνέβη και πέρυσι.

«ΛεΜπρόν, ο Κόμπι θα είχε παίξει» έγραψε ιδιοχείρως ο αγανακτισμένος φίλαθλος των Λέικερς που φορούσε και δαχτυλίδι-ρέπλικα των πρωταθλητών του ΝΒΑ.

Ο αείμνηστος Μπράιαντ είχε εκτελέσει δυο ελεύθερες βολές, έχοντας κόψει τον αχίλλειο τένοντα του, τον Απρίλιο του 2013 και στο παιχνίδι με τους Ουόριορς, δείχνοντας την αυταπάρνηση του για τη ομάδα που προκρίθηκε στα play offs εκείνης της περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.