NBA: Το διάστρεμμα του Ίρβινγκ και το Game 5 Mπάκς-Νέτς (vid)

«Καθαρή» η μαγνητική που έκανε ο παίκτης του Μπρούκλιν, αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη- «Χωρίς τους Χάρντεν και Ίρβινγκ, οι Νέτς στερούνται 65-70 πόντων» σχολίασε ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ που αποχώρησε από το «Fiserv Forum», λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο του και μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα, γιατί η μαγνητική τομογραφία που έκανε, έδειξε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά η συμμετοχή του στον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό των Μπρούκλιν Νέτς-Μιλγουόκι Μπακς στο «Barclays Center», είναι αμφίβολη,

Οι Μπάκς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ισοφάρισαν σε 2-2 νίκες, ύστερα από το αρχικό 0-2 των Νετς και ανέκτησαν την ψυχολογία στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας και

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας, ελπίζοντας να αισθανθεί καλύτερα. Από το να χάσει το επόμενο ματς μόνο; Ελπίζω», σχολίασε ο κόουτς Στιβ Νας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του αντιπάλου του και απάντησε: «Πραγματικά, δεν ξέρω. Αρχικά νόμιζα πως χτύπησε στον προσαγωγό. Μετά έμαθα για διάστρεμμα. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να είναι έτοιμος για το πέμπτο ματς. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και το στόχο μας. Να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Εκτός από τον Κάιρι Ίρβινγκ, απών είναι ήδη και ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον προσαγωγό και ο βετεράνος παίκτης του ΝΒΑ, Τσάρλς Μπάρκλεϊ σχολίασε εύστοχα στο ΤΝΤ: «Οι Μπρούκλιν Νετς δεν μπορούν να σκοράρουν αρκετά με αυτές τις απουσίες. Δεν μπορείς να καλύψεις 65-70 πόντους έτσι εύκολα. Ο Χάρντεν ακόμα και να επιστρέψει δεν πρόκειται να είναι εντελώς καλά».

Ο γνώριμος Μάικ Τζέιμς, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Game 5.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.