Τέξας- Λούισβιλ 81-80: Νίκη-πρόκριση στον τελικό του “Empire Classic”

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με αρκετό θέαμα το πανεπιστήμιο του Τέξας πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό απέναντι στο Connecticut, στο τουρνουά “Empire Classic” που φιλοξενείται στο γήπεδο που όλοι θα ήθελαν να παίζουν, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Το κολεγιακό πρωτάθλημα επέστρεψε για τα καλά στα κανάλια Novasports κι αυτό το Σαββατοκύριακο φιλοξενήσαμε το Empire Classic που ολοκληρώνεται αύριο.

Στην ημιτελική φάση, και στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας το Louisville αντιμετώπισε  το πανεπιστήμιο του Texas, Σε ένα παιχνίδι που από το πρώτο λεπτό έδειχνε πως θα είναι μία αναμέτρηση που θα κριθεί στην τελευταία κατοχή, όπως και έγινε!

Το Louisville, μία από τις καλύτερες ομάδες τα επιθετικά ριμπάουντ στο κολεγιακό πρωτάθλημα,  κατάφερε να εξασφαλίσει έξτρα κατοχές αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί καθώς έκανε πάρα πολλά εκμεταλλεύσιμα λάθη δίνοντας αρκετές φορές εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό στους Τεξανούς.

Από την άλλη η ομάδα από το Austin, τελείωσε την αναμέτρηση με το φτωχό 18% στα σουτ τριών πόντων, αλλά πήρε αρκετούς πόντους μέσα από τη ρακέτα έχοντας σε ένα βράδυ καριέρας τον ψηλό της (Σέντρικ, 27 πόντους) που πραγματικά ήταν σαν να έπαιζε σε όλες τις θέσεις και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Το παιχνίδι έφτασε 14 φορές στόχοι. Το προβάδισμα άλλαξε 24 φορές για τις δύο ομάδες και στο τέλος καμιά ομάδα δεν ήθελε να χάσει. Με μεγάλα μακρινά σουτ το Λουί Βιλ κατάφερε να περάσει μπροστά
Αλλά έφτανε μόνο μία λάθος διαχείριση επιθέσεις για να «χαρίσει» την τελευταία κουβέντα στους Τεξανούς μετά από time out.
Σε αντίθεση με αυτό που πίστευαν αρκετοί, στο ότι η μπάλα θα πήγαινε μέσα στο ζωγραφιστό στον καλύτερο παίκτη του αγώνα, Σέντρικ, την επίθεση πήρε πάνω του ο  Μαξ Αμπμας και «εκτέλεσε» μπροστά στον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας Σκαι Κλάρκ (20π.) ένα μεγάλο σουτ μέση απόστασης εκτός ισορροπίας στο οποίο και  ευστόχησε!λ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μη χάσετε Απόψε τον τελικό του ιστορικού “Empire Classic”  ζωντανά και  αποκλειστικά στα κανάλια Novasports ανάμεσα στο Texas και τους περσινούς πρωταθλητές, Connecticut.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.