Βενέτσια – Βίρτους Μπολόνια 71-72: Τεόντοσιτς, εσύ, σούπερ σταρ

Με τον Μίλος Τεόντοσιτς να συνδυάζει 14 πόντους και 8 ασίστ και τον νεοφερμένο Κέβιν Χέρβι να συμπληρώνει με 17 δικούς του η Μπολόνια λύγισε την αντίσταση της πεισματάρας Βενέτσια.

Ντέρμπι στον δεύτερο ημιτελικό του Super Coppa. Παρότι η Βίρτους προηγήθηκε 20-11 στο δεκάλεπτο εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της αντιπάλου της, το προβάδισμα της δεν κράτησε πολύ. Οι Βενετσιάνοι επέστρεψαν και προηγήθηκαν για πρώτη φορά 31-30, αφού η Μπολόνια δεν είχε οργάνωση απόντος του χρεωμένου με δύο φάουλ Τεόντοσιτς.

Η ομάδα του Σκαριόλο συνήλθε, έτρεξε σερί 14-0 στο φινάλε του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου μέρους και προηγήθηκε με 13 (44-31), όμως και πάλι δεν κατάφερε να προστατέψει τη διαφορά. Η Βενέτσια με Σάντερς και Τονούτ κάλυψε το χαμένο έδαφος και το παιχνίδι στο 30΄ ήταν και πάλι στο σουτ (47-50).

Μπαίνοντας καλύτερα στην τέταρτη περίοδο, η Βενέτσια προηγήθηκε 60-56, όμως η συνέχεια ανήκε στην Βίρτους. Δύο κλεψίματα έφεραν την ισοφάριση (60-60) και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Τεόντοσιτς. Ασίστ στον Χέρβι για το 62-65, δικό του τρίποντο για το 64-68. Η πεισματάρα Βενέτσια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στα 22 δευτερόλεπτα για το φινάλε με βολές του Γουάτ, αλλά ο Αμερικανός έχασε την δεύτερη και η Μπολόνια προστάτευσε το προβάδισμα της για να δώσει ραντεβού με την Αρμάνι στη μονομαχία για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.