Ικανοποίηση και χαμηλοί τόνοι

Ο Παναθηναϊκός κρατάει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο Ελλάδος, όμως άπαντες στο «τριφύλλι» θέλουν να πέσουν οι τόνοι εν όψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο Ελλάδος, όμως άπαντες στο «τριφύλλι» θέλουν να πέσουν οι τόνοι εν όψει της συνέχειας. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν έτοιμοι στο πρώτο δυνατό τεστ της νέας αγωνιστικής περιόδου και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική πρόκριση, η οποία θα τους βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας, εν όψει της νέας σεζόν.

Η συγκεκριμένη νίκη δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει στο χτίσιμο της ομάδας, χωρίς πίεση. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τους παίκτες του να αποδίδουν εξαιρετικά, ειδικά στην τέταρτη περίοδο, όμως διέκρινε και αρκετές αδυναμίες, όπως τα πολλά λάθη και η αστοχία στις βολές. Αυτές τις αδυναμίες θα προσπαθήσει να διορθώσει το προσεχές διάστημα. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» η σεζόν τώρα ξεκινάει και πως οι «πράσινοι» έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Η προσοχή όλων στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η πρεμιέρα της Euroleague, με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μετά την αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.