Πρίφτης: “Καλή ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, υπογραμμίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν μια συνολικά καλή εικόνα.

Το δικό σου σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό είναι μια ευκαιρία για τους “πράσινους” να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα σε συνολικό επίπεδο.

«Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να παιχτεί ωραίο μπάσκετ και να κερδίσει ο καλύτερος. Για μας είναι μια καλή ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σαν σύνολο κι όχι μεμονωμένα. Είναι σημαντικό να βρεθούν 3-4 παίκτες σε καλή μέρα και ταυτόχρονα να έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα παιχνίδια αυτά έχουν μοναδικότητα. Είναι διαφορετικά από μια σειρά παιχνιδιών. Έχουμε παιδιά με εμπειρία, αλλά σαν σύνολο έχουμε πολλά παιδιά που δεν έχουν μεγάλη πείρα στην Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορές κι αυτό φαίνεται και στην Ευρωλίγκα. Εμείς θέλουμε να πιάσουμε τα στάνταρ των 5-10 καλών εμφανίσεων που είχαμε μέσα στη σεζόν. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή, αλλά σίγουρα δεν έχουμε τόσο έμπειρη ομάδα, ειδικά εν συγκρίσει με κάποιους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.