Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια» (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τόνισε ότι διαχρονικά ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης του κυπέλλου και το ρεκόρ των είκοσι τροπαίων, μαρτυρά την διαχρονική συνέπεια και προσήλωση κατάκτησης στον συγκεκριμένο τίτλο.

Περήφανος αρχηγός του Κυπελλούχου Ελλάδας Παναθηναϊκού για το 2021, δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την νίκη των «πρασίνων» στον 46ο τελικό, κόντρα στον Προμηθέα και ενώ κέρδισε τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του πρώτου σκόρερ. Ο Παπαπέτρου κάλεσε τον Ίαν Βουγιούκα, την ώρα της απονομής και οι δυο παίκτες σήκωσαν μαζί με το τρόπαιο προς τους συμπαίκτες τους.

«Φώναξα τον Ίαν να κατέβει μαζί μου, είναι σαν πατέρας μου. Η σκυτάλη έρχεται από αυτόν, από τα βαριά τρόπαια που έχει σηκώσει. Ένιωθα ότι ηθικά σωστό ήταν να κατέβει για να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο. Είμαστε μια οικογένεια, μέσα κι έξω από το παρκέ» δήλωσε ο Παπαπέτρου στην συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: « Πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια. Περιμέναμε έναν δύσκολο τελικό και δεν σήμαινε κάτι ότι νικήσαμε εύκολα το Περιστέρι στον προημιτελικό και το Λαύριο στον ημιτελικό, αλλά ούτε και ότι επικρατήσαμε εύκολα στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα για τον αναβληθέντα αγώνα του πρωταθλήματος. Ο Προμηθέας έπαιζε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό και ήθελε πολύ το τρόπαιο. Ήμασταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά και γι’ αυτόν τον λόγο, όταν μείωσαν μέχρι τους τρείς πόντους με τον Κλαβέλ, δεν πανικοβληθήκαμε, αλλά ολοκληρώσαμε με επιτυχία τον στόχο μας. Επαναλαμβάνω ότι το καλύτερο χαρακτηριστικό του Παναθηναϊκού είναι το οικογενειακό κλίμα, εντός και εκτός γηπέδου. Θα επικεντρωθούμε στα πλει οφ για να κατακτήσουμε το ντάμπλ και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το Κύπελλο. Τα είκοσι τρόπαια της ομάδας μπάσκετ σε αυτόν τον θεσμό, «μιλούν» μόνα τους για την διαχρονική συνέπεια που υπάρχει στις κατακτήσεις, χωρίς να υπάρχει κορεσμός».

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη μέσω ανακοίνωσης τόσο τον κάτοχο του τίτλου όσο και τον φιναλίστ: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τους παίκτες, τους προπονητές, το υπόλοιπο επιτελείο και την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την κατάκτηση του τίτλου του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2020-21. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν, επίσης, τον Προμηθέα για την συμμετοχή του για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.