Σέκουλιτς: «Είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα με νόμιμο τρόπο στον Ντόντσιτς »

Ο Σλοβένος προπονητής υπερασπίστηκε τον Ντόντσιτς για την αποβολή του με δυο τεχνικές ποινές, λόγω της ψυχολογικής φόρτισης και των αντιδράσεων του προς τους διαιτητές.

H Σλοβενία αποκλείστηκε από τον Καναδά στα προημιτελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023 και ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας,  Αλεξάντερ Σέκουλιτς υπερασπίστηκε τον τον Λούκα Ντόντσιτς για την αποβολή του με δυο τεχνικές ποινές, τονίζοντας ότι η πίεση και η ευθύνη που έχει καθιστούν δύσκολη την διαχείριση των συναισθημάτων του Σλοβένου σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Σέκουλιτς

«Συγχαρητήρια στον Καναδά, έχουν σπουδαία ομάδα, σπουδαίους παίκτες, σπουδαίο προπονητή. Παίξαμε καλά ή υπέροχα στο πρώτο μέρος. Στην τρίτη περίοδο δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον και αστοχήσαμε σε ανοιχτά σουτ. Στο τέλος της ημέρας, ο αθλητισμός τους επικράτησε.

Είμαι περήφανος για όσα κάναμε, ενώ είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Αυτό που καταφέραμε είναι περισσότερο από καταπληκτικό. Τα παιδιά, όλα, έδωσαν όσα είχαν και έπαιξαν πολύ καλύτερα απ’ όσο όλοι περίμεναν. Είχαμε σπουδαία ατμόσφαιρα, σπουδαία υποστήριξη, όλη η αρένα ήταν με το μέρος μας. Υπήρχαν λίγοι στους οποίους δεν αρέσαμε, αλλά τι να κάνουμε γι’ αυτό.

Στο τέλος μας ελειψε ο Λούκα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, σουτάραμε καλά, όμως στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο στον αιφνιδιασμό. Στη συνέχεια τους αφήσαμε να σκοράρουν πολλούς πόντους σε αυτό το κομμάτι. Έχουν παίκτες με ικανότητες, ήταν κρίσιμο αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Καναδάς έχει τρομερή ομάδα, μπορεί να παίξει με διαφορετικά σχήματα, έχει ψηλά και δυνατά γκαρντ, έχει όσα χρειάζονται για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Μπορούν να ματσάρουν με τις ΗΠΑ. Το είχα πει πριν από την έναρξη του τουρνουά, τους θεωρούσα φαβορί για να πάρουν μετάλλιο και πλέον βρίσκονται στα ημιτελικά.

Είναι δύσκολο να παίξεις σε ένα ματς στο οποίο σε χτυπούν συνεχώς, σε όλο τον αγώνα. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Ο Ντόντσιτς έχει τη μπάλα στα χέρια του, είναι εκνευριστικό. Σε κουράζει όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε να βρεθείτε στη θέση του για να καταλάβετε, δεν φαίνεται ωραίο, είναι όμως πολύ δύσκολο. Κι αυτό κάνει τον Λούκα τόσο ξεχωριστό. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις με νόμιμο τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.