Ντόντσιτς: «Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και τα συναισθήματά μου»

O Σλοβένος σταρ των Μάβερικς υποστήριξε ότι όταν παίζει για την Εθνική ομάδα του, τα συναισθήματα του είναι πολλά, ενώ για τους διαιτητές ανέφερε ότι δεν καταλόγισαν στον Μπρούκς τα φάουλ που του έγιναν.

Ο Λούκα Ντόντσιτς αποβλήθηκε λόγω δεύτερης τεχνικής ποινής στο 33′ του προημιτελικού αγώνα Σλοβενίας-Καναδά στο Παγκόσμιο κύπελλο 2023 και άφησε αβοήθητη την Εθνική ομάδα της χώρας του στην διεκδίκηση της νίκης-πρόκρισης. Οι Σλοβένοι αποκλείστηκαν και θα παίξουν για τις θέσεις 5-8, ενώ τα δυο εισιτήρια απευθείας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι, έχουν πάρει οι Εθνικές ομάδες Σερβίας και Γερμανίας. Η Σλοβενία θα παίξει σε προολυμπιακό τουρνουά.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Σλοβένος σταρ των Μάβερικς συνεχάρη τους αντιπάλους του για τη νίκη, ενώ έκανε και την αυτοκριτική του, τονίζοντας πως πρέπει να ελέγχει καλύτερα τον εαυτό του. Εξέφρασε και τα παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Οι δηλώσεις του Λούκα Ντόντσιτς

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Καναδά. Έπαιξαν πολύ καλά. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο (σσ. τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ), είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Όλοι έδωσαν το 100%.

Όλοι ξέρουν γιατί ήμουν εκνευρισμένος. Όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Και έχω πρόβλημα με αυτό. Οι διαιτητές είπαν σε έναν παίκτη ότι δεν θα σφυρίξουν τα φάουλ. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό. Ξέρω ότι παραπονιέμαι πολύ, αλλά δεν είναι δίκαιο. Παίζουν πολύ physical εναντίον μου, αλλά αν το πεις αυτό…., δεν είναι δίκαιο.

Ο Ντίλον Μπρουκς δεν αρέσει σε πολύ κόσμο, αλλά εγώ τον σέβομαι για αυτά που κάνει και τα κάνει πολύ καλά.

Θα το έλεγα στο τέλος αν δεν με ρωτούσε κανείς. Ο κόσμος εδώ στις Φιλιππίνες είναι απίστευτος και εκτιμώ πολύ την αγάπη που μου έδειξαν.

Ξεκινάει με εμένα. Πρέπει να είμαι καλύτερος για την ομάδα μου. Όπως είπα, όταν παίζεις για την πατρίδα σου, θέλεις να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, να πεθάνεις εκεί έξω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.