Ισπανία – Λετονία 69-74: Νέο μπαμ! (highlights)

Η πρωτάρα στο τουρνουά Λετονία μετά την Γαλλία νίκησε και την Ισπανία με καταπληκτική άμυνα.

Η Ισπανία ξεκίνησε με σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο με μόλις 16 πόντους εκ των οποίων οι 10 ήρθαν με βολές! Η Λετονία έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο στους παίκτες του Σκαριόλο που τους έλειψαν οι σωστές ιδέες. Με φοβερή άμυνα η ομάδα του Μπιάνκι περιόρισε την Ισπανία και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου που βρήκε μόλις ένα καλάθι στα πρώτα πέντε λεπτά με τον Γκαρούμπα. Ένα τάι άουτ άρχισε να ξυπνά τους παίκτες του Σκαριόλο, με τον Γιουλ να οργανώνει και τα αδέρφια Ερνάνγκόμεθ να τραβούν το κουπί στην επίθεση. Το ημίχρονο έκλεισε με 32-29 με τον Ουίλι να έχει τους 10 Ισπανικούς πόντους.

H Ισπανία συνήλθε και άρχισε να παίζει μπάσκετ. Έκλεισε την περίοδο με 26-18, σε μια περίοδο που είχε τον απόλυτο έλεγχο και ανέβαζε την διαφορά σε διψήφια νούμερα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως ξανά έπαθε μπλακ άουτ. Η Λετονία χωρίς τον Σμιτς που έμεινε στον πάγκο με 4 φάουλ από νωρίς, κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές ισπανικές αρετές και με 27 πόντους πήρε μια σπουδαία νίκη. Οι παίκτες του Σκαριόλο πέτυχαν μόλις 11 πόντους σε δέκα λεπτά και έχασαν δίκαια και για πρώτη φορά μετά από 11 διαδοχικές νίκες σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από μία ήττα θα κουβαλήσει τώρα και η περασμένη παγκόσμια πρωταθλήτρια, όπως και η Λετονία από την πρώτη φάση των ομίλων.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.