Γερμανία-Ιαπωνία 81-63: Άνετη πρεμιέρα και τώρα Αυστραλία! (Highlights)

Οι Γερμανοί δεν είχαν προβλήματα με τους συνδιοργανωτές, επικρατώντας πολύ εύκολα και κράτησαν δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής με την Αυστραλία για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Oι τριταθλητές Ευρώπης κι ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στην τελική τετράδα, μπήκαν εξ αρχής με ορμή στο παρκέ του Okinawa Arena απέναντι στους συνδιοργανωτές Ιάπωνες, δίχως να τους αφήσουν περιθώριο αντίδρασης με τη σοβαρότητά τους και βεβαίως την πληθώρα των επιλογών τους.

Το σύνολο του Χέρμπερτ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο 53-31 χάρη στα κεφάτα αδέρφια Βάγκνερ με τον Μόριτς να έχει 13 πόντους, τον Φραντς 6, ενώ οι Σρέντερ (12 π.) και Τάις (9 π.) συνέδραμαν αποφασιστικά, με τους Ιάπωνες να στηρίζονται στον NBAερ Γουατανάμπε που είχε 10 πόντους όντας άστοχος (4/11 σουτ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί κατέβασαν ταχύτητα -εξάλλου ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ματς με την Αυστραλία- όπως φαίνεται από τους 28 πόντους που πέτυχαν σε 20 λεπτά, αυτός που δεν σταμάτησε ήταν ο Μόριτς Βάγκνερ ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 31 στην αξιολόγηση (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Σρέντερ να προσθέτει 14 πόντους, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ, ο Τάις είχε 13 πόντους, ο Φραντς Βάγκνερ είχε 10 πόντους.

Στον αντίποδα οι Ιάπωνες, που ήταν πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 16 πόντους και στρέφουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στους Φιλανδούς. Ο Γουατανάμπε είχε 20 πόντους με 7/9 δίποντα και 2/10 τρίποντα, ενώ ο Μπάμπα προσέθεσε 15 με 7/10 σουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.