FIBA: Οι 32 ευρωπαϊκές ομάδες των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023-Πανδαισία μπάσκετ από την ΝΟVA!

Τα κανάλια Νοvasports θα μεταδώσουν την προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στην τελική φάση του FIBA Basketball World Cup και δεκάδες άλλους αγώνες της προκριματικής φάσης στην οποία μετέχουν συνολικά 80 Εθνικές ομάδες.

Η λίστα με τις 32 Εθνικές ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου που θα πάρουν μέρος στην προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ανακοινώθηκε από τη FIBA μετά την ολοκλήρωση των European Pre-Qualifiers. Η ΝΟVA έχει αποκτήσει τα δικαιώματα των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στην οποία συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας και από τα κανάλια Novasports, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσετες τους περισσότερους αγώνες των προκριματικών και φυσικά την διεκδίκηση πρόκρισης της «επίσημης αγαπημένης στην τελική φάση (25/8-10/9/2023) που θα φιλοξενηθεί στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ιαπωνία.

Στα προκριματικά του FIBA World Cup στα οποία θα πάρουν μέρος 80 εθνικές ομάδες από όλο τον πλανήτη.

Η NOVA έχει εξασφαλίσει και την τελική φάση του FIBA Basketball World Cup, με τη συμμετοχή 32 εθνικών ομάδων και η Εθνική Ελλάδας έχει την δυνατότητα να είναι και πάλι συνεπής στο κορυφαίο ραντεβού του παγκοσμίου μπάσκετ!

Μέσα από μια νέα πολυετή στρατηγική συμφωνία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) με την United Group οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα επόμενα χρόνια τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και περισσότερα από 1000 παιχνίδια όλων των μεγάλων διοργανώσεων.

Η κλήρωση της προκριματικής φάσης θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου στις 13.00 και θα μεταδοθεί από το  κανάλι YouTube της FIBA.

Οι οχτώ ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι Λευκορωσία, Ισλανδία, Λετονία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σουηδία. Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 24 ομάδες που είχαν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στα «παράθυρα» που θα οδηγήσουν στο Παγκόσμιο Κύππελο μαζί με το Βέλγιο, την Βοσνία Ερζεγοβίνη, την Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχία, την Εσθονία, την Φινλανδία, την Γαλλία, την Γεωργία, την Γερμανία, την Μ. Βρετανία, την Ουγγαρία, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Λιθουανία, την Πολωνία, την Ολλανδία, την Ρωσία, την Σερβία, την Σλοβενία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Ουκρανία. Από την προκριματική διαδικασία, 12 Εθνικές ομάδες της Γηραίας ηπείρου, θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.