ΠΑΟΚ: Η Ουνικάχα Μάλαγα προκρίθηκε στον όμιλό του

Συμπληρώθηκε το παζλ του 7ου ομίλου της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League 2022-23, με την ολοκλήρωση του 2ου προκριματικού τουρνουά της διοργάνωσης.

Η Ουνικάχα Μάλαγα αναδείχθηκε νικήτρια του τελικού, αρπάζοντας με το τελικό 91-73 από την Πατριότι Λέβιτσε (Σλοβακία) το «εισιτήριο» για τον 7ο όμιλο, στον οποίο μετέχει και ο ΠΑΟΚ, μαζί με τις Ντιζόν (Γαλλία) και Ντιναμό Σάσαρι (Ιταλία).

Υπενθυμίζεται ότι η AEK είχε κληρωθεί στον 2ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αναμετρηθεί με την τουρκική Πίναρ Καρσίγιακα, τη γερμανική Τέλεκομ Βόννης και την ιταλική Ρέτζιο Εμίλια.

Το Περιστέρι είχε «πέσει» στον 8ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αναμετρηθεί με την -κάτοχο του τροπαίου- ισπανική Τενερίφη, τη Ρίτας Βίλνιους από τη Λιθουανία και την Μπνέι Χέρζλιγια από το Ισραήλ.

Η «αυλαία» της κανονικής περιόδου ανοίγει στις 4 Οκτωβρίου. Οι νικητές της φάσης των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους «16», ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι από κάθε γκρουπ προχωρούν στις σειρές Play-In που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2023. Η φάση των «16» θα διεξαχθεί με τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, ενώ οι πρώτοι δύο από κάθε γκρουπ προκρίνονται στους προημιτελικούς που θα διεξαχθούν σε σειρές “best-of-three” (σ.σ. η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες περνάει στην επόμενη φάση).

Η σεζόν του Basketball Champions League θα ολοκληρωθεί με το φάιναλ φορ που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 12-14 Μαΐου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.