Τσεχία – Ολλανδία 88-80: Άνοιξε λογαριασμό

Την πρώτη της νίκης στο Eurobasket πέτυχε η ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ με την Ολλανδία να προσπαθεί πολύ στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει την κατάσταση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για το 4ο γκρούπ η Τσεχία αντιμετώπισε την Ολλανδία με τις δυο ομάδες να δίνουν τον τρίτο τους αγώνα στο Eurobasket και τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 88-80.

Οι δυο αντίπαλοι είχαν ξεκινήσει με ήττες στις πρώτες τους υποχρεώσεις τους με την ομάδα του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια να συνεχίζει ανάλογα και σαφώς να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στον συγκεκριμένο όμιλο, κάτι που βέβαια ήταν γνωστό εξ΄ αρχής.

Οι Τσέχοι από νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση εξάλλου δεν είχαν περιθώρια για τρίτη συνεχόμενη αποτυχία οπότε η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα έπρεπε να υπάρχουν από τα πρώτα λεπτά του ματς.

Γρήγορα λοιπόν η διαφορά για την ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, να κλείνουν αρκετά την διαφορά και να εκμεταλλεύονται και την χαλάρωση του αντιπάλου τους. Τελικά όμως δεν βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις ώστε να ανατρέψουν ολοκληρωτικά την κατάσταση με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τρίτη διαδοχική ήττα στο Eurobasket.

O Τόμας Σατοράνσκι δεν αγωνίστηκε ούτε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ενώ κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βέσελι με 24 πόντους και ο Πετέρκα πρόσθεσε άλλους 20, στην αντίπερα όχθη ο Φράνκε σημείωσε 22 και ο Ντε Γιόνγκ 13 πόντους.

Το επόμενο ματς για την Τσεχία είναι πολύ σημαντικό και θα διεξαχθεί την Τρίτη (6/6) απέναντι στην Φινλανδία ενώ η Ολλανδία και αυτή θα αγωνιστεί την ίδια μέρα με αντίπαλο την Πολωνία.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 26-13, 16-30, 22-23.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.