Πιανιτζιάνι: “Ο Θοδωρής ξέρει τη συνταγή”

Με την τρίτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα να πλησιάζει, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι μπορεί να μην αναφέρει τους «ερυθρόλευκους» ως φαβορί, αλλά μιλά για τη μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία τους.

Με την τρίτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα να πλησιάζει, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι μπορεί να μην αναφέρει τους «ερυθρόλευκους» ως φαβορί (σ.σ. μετάθεση άγχους), αλλά μιλά για τη μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία τους και δη γι’ αυτή του Θοδωρή Παπαλουκά σε Φάιναλ Φορ.

Οι δύο αντίπαλοι είναι ισόπαλοι, με το σκορ των προημιτελικών της Ευρωλίγκα να είναι 1-1, και αύριο το βράδυ (21:00, Νovasports 4) η ομάδα της Τοσκάνης υποδέχεται εκείνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο «Παλαέστρα» και ο κόουτς της τονίζει ότι «έχουμε βιώσει τόσο διαφορετικά συναισθήματα, που είναι δύσκολο να το περιγράψει κανείς. Μετά από όλα αυτά είμαστε στο 1-1. Εμείς πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει».

Αναφερόμενος στους Πειραιώτες και τον αρχηγό τους εξηγεί ότι εκείνοι γνωρίζουν τι θα πει Φάιναλ Φορ: «O Ολυμπιακός θα έρθει στην Ιταλία με έξτρα δύναμη και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι. Ο Παπαλουκάς για παράδειγμα, έχει παίξει σε οκτώ Final Four, ξέρει τη συνταγή».

Παράλληλα όμως, δήλωσε την πίστη του στην ομάδα του, λέγοντας πως «θα έχουμε τα συναισθήματά μας στο υψηλότερο επίπεδο και πρέπει να τα κατευθύνουμε κατάλληλα για να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ, αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε. Η ομάδα αυτή με τους παίκτες που έχει, κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να παίξει καλά. Χάρη στη σκληρή δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες, μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα αν παίξουμε σαν ομάδα και έτσι πρέπει να παίζουμε στην Ευρωλίγκα, στην Ιταλία και σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Αυτές οι βραδιές είναι μεγάλες για την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, θα έχουμε περισσότερες τέτοιες νίκες στο μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.