Η «El Mundo»… βάφτηκε πράσινη

Καταλανική και φίλα προσκείμενη στη Μπαρτσελόνα μεν, άλλαξε χρώμα και έγινε «πράσινη» δε. Ο λόγος για την ισπανική εφημερίδα «El Mundo»...

Καταλανική και φίλα προσκείμενη στη Μπαρτσελόνα μεν, άλλαξε χρώμα και έγινε «πράσινη» δε. Ο λόγος για την ισπανική εφημερίδα «El Mundo», η οποία φιλοξενώντας δημοσκόπηση για το ποια ομάδα εκ των Παναθηναϊκού ή Μπαρτσελόνα θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, δέχθηκε… κατάληψη από οπαδούς του «τριφυλλιού». Οι τελευταίοι όχι μόνο ανέβασαν κατά πολύ τα ποσοστά της ομάδας τους -και πλέον θεωρείται ως το φαβορί- αλλά άρχισαν να ανταλάσσουν και μηνύματα με «γαλλικά» με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το γκάλοπ συνεχίζεται και μέχρι στιγμής ο Πρωταθλητής Ελλάδος συγκεντρώνει σχεδόν τα 2/3 των ψήφων και το ποσοστό του ανέρχεται στο 70%, ως απάντηση στην ερώτηση «Ποιος πιστεύετε ότι θα περάσει στο Φάιναλ Φορ;». Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» κερδίζει τη μάχη με 7.746 ψήφους, την ώρα που οι «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει 3.348 (ποσοστό 30%) σε σύνολο 11.094.

Παράλληλα, το σάιτ της εφημερίδας έχει καταντήσει ένα τεράστιο υβρεολόγιο. Σε αυτό έχουν αναρτηθεί 773 σχόλια με τη συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι τέτοιου περιεχομένου και γραμμένα από Έλληνες και οι ιθύνοντες της ιστοσελίδας δείχνουν ξεκάθαρα ότι δε γνωρίζουν τη γλώσσα μας, ειδάλως όλα αυτά θα είχαν κοπεί, εκτός και αν στοχεύουν να χρησιμοποιηθούν ως ένδειξη για το επίπεδο των… φιλάθλων μας.

Βέβαια, όσο περνά η ώρα και η ψηφοφορία συνεχίζεται τα ποσοστά διαφοροποιούνται κάπως και όλο και περισσότερα σχόλια κάνουν την εμφάνιση τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.