Μάριτς: «Υπάρχει δρόμος ακόμα»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Άλεξ Μάριτς ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Άλεξ Μάριτς ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αυστραλός σέντερ του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως παρά την σπουδαία νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, η σειρά είναι στο 1-1 και πως οι δυο επόμενες αναμετρήσεις στην Αθήνα είναι κρίσιμες για το «τριφύλλι». Επίσης, τόνισε πως δεν είναι ήρωας για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μάριτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν είμαστε ήρωες. Η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Είναι στο 1-1 ακόμα η σειρά και υπάρχει μπροστά μας αρκετός δρόμος. Η πρόκληση ήταν κυρίως εγκεφαλική και όχι τόσο φυσική. Σε παίρνουν και σε βάζουν σε ένα γήπεδο και πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου μετά από 4 μήνες. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στα μικρά πράγματα που κρίνουν τα παιχνίδια και αυτό είναι δύσκολο».

Επίσης, ο παίκτης του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε για την τακτική του Ομπράντοβιτς: «Στο μπάσκετ οι αποφάσεις παίρνονται μέσα σε δευτερόλεπτα, πρέπει απλά να αντιδράσεις με το ένστικτο, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει αρκετά και μετά από μια μεγάλη σεζόν πρέπει να είσαι έτοιμος για να ανταπεξέλθεις».

Σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός έγινε φαβορί μετά την ισοφάριση της σειράς τόνισε: «Όχι, η σειρά είναι στο 1-1, εκείνοι είναι οι πρωταθλητές. Δεν κοιτάζω ποιο είναι το φαβορί. Και πριν από την έναρξη της σειράς δεν σκεφτόμουν ποιος είναι φαβορί. Είμαστε εδώ για να παίξουμε και να νικήσουμε. Θα είναι πολύ σκληρή η συνέχεια της σειράς».

Επίσης, δήλωσε: «Πρέπει να νιώθεις ότι κάθε άμυνα είναι σαν την τελευταία άμυνα της καριέρας σου και κάθε επίθεση σαν να βάζεις το γκολ που σου δίνει τη νίκη πριν από τα πέναλτι σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Όσον αφορά στο μυστικό για τα επόμενα δυο ματς δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έτοιμοι και να σκεφτούμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχει κίνδυνος να θεωρήσουμε τον εαυτό μας ως φαβορί. Πρέπει να προπονηθούμε αύριο, να δούμε το βίντεο, να δουλέψουμε, να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι για την Τρίτη».

Τέλος, ο Μάριτς δήλωσε για το αν νιώθει ήρωας: «Όλη η ομάδα είναι. Αν θέλετε να έχετε αυτόν τον χαρακτηρισμό, δώστε τον στον Σάτο, τον Μάικ Μπατίστ, τον Διαμαντίδη. Αυτοί είναι οι ήρωες που έκαναν εκπληκτικά παιχνίδια, όχι εγώ, σας παρακαλώ μην με αποκαλείτε εμένα ήρωα. Εγώ δεν είμαι ήρωας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.