Μπατίστ: «Κάναμε ιδανικό ξεκίνημα αλλά δεν αρκεί»

Την Ανατολού Εφες έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Την Ανατολού Εφες έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας στο προσωπικό του μπλογκ στην ιστοσελίδα των «πράσινων», τόνισε πως όλες οι ομάδες του ομίλου μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και για αυτό κοιτάνε παιχνίδι ,παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μπατίστ
“Καλησπέρα σε όλους από τον Μάικ,

Στη Βιτόρια  πετύχαμε μια πολύ καλή νίκη, μια βραδιά που μας γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι σημαντική για την ομάδα μας. Η άμυνα μας είναι στ’ αλήθεια σε πολύ καλό επίπεδο ειδικά στα τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει. Τώρα προετοιμάζουμε και έχουμε μονάχα στο μυαλό μας τον επόμενο αγώνα της Ευρωλίγκας με την Εφές στο ΟΑΚΑ.

Ξέρουμε πως αν τους κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα από πολύ καλή θέση. Πρέπει να βλέπουμε ένα μονάχα ένα παιχνίδι τη φορά, μόνο έτσι γίνεται στο ΤΟΡ-16, παιχνίδι με το παιχνίδι και μέχρι στιγμή τα πηγαίνουμε καλά και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα στο “σπίτι” μας. Ο όμιλος είναι πραγματικά πολύ δυνατός.

Είναι ένα γκρουπ που πρέπει να παίρνεις τις νίκες και να τα πηγαίνεις όσο το δυνατόν καλύτερα, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν τον άλλον και γίνεται πραγματικά ένας χαμός με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Άρα πρέπει να πάρεις τη νίκη όσο δύσκολο και αν είναι διότι τίποτε δεν θα έρθει εύκολα. Όπως και στη Βιτόρια που ξέραμε πως έπρεπε να παλέψουμε και το κάναμε καλά.

Στην άμυνα τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά και στην επίθεση μπορέσαμε να ελέγξουμε τα πάντα εξαιτίας της άμυνας μας. Αν συνεχίσουμε έτσι τότε μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα. Ποτέ στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και να κρατάς το κεφάλι χαμηλά, στο γήπεδο να δείχνεις το πόσο έτοιμος είσαι.

Έχουμε κάνει ακριβώς το ξεκίνημα που θέλαμε αλλά δεν αρκεί. Παλιά το ΤΟΡ-16 ήταν ματς οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως με δύο στα δύο θα ήμασταν σε μια πραγματικά καλή θέση για την πρόκριση, τώρα όμως απομένουν 12 αγώνες, οπότε δεν μπορείς να λες πολλά. Δεν φτάνει το καλό ξεκίνημα θα είναι ένα πολύ δύσκολο “πρωτάθλημα” στο οποίο θα πρέπει να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Σας περιμένω τη επόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όλοι μαζί να παλέψουμε για τη νίκη!

Τα ξαναλέμε σύντομα
Μάικ”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.