Μανωλόπουλος: «Κλειδί της νίκης η άμυνα» (video)

Στην πολύ καλή άμυνα του Παναθηναϊκού απέδωσε τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Στην πολύ καλή άμυνα του Παναθηναϊκού απέδωσε τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Η Λαμποράλ είναι πολύ καλή ομάδα με κορμιά για την άμυνα. Περισσότερο όμως, είναι επιθετική ομάδα με ταχύτητα στην επίθεση. Στο μισό γήπεδο έχει καλό passing game και στη περιφέρεια και στο low post. Έπρεπε να το σπάσουμε αυτό. Ό,τι και αν κάναμε στην άμυνα που πετύχαμε αρκετά, το πιο βασικό για να περιορίσεις το transition που ήταν και η δύναμή τους, είναι πως έπρεπε να είχαμε καλή και ισορροπημένη επίθεση.

Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε ισορροπημένη επίθεση. Από εκεί και πέρα στην άμυνα ελέγξαμε τη δημιουργία στην περιφέρεια και κάναμε πολλές παγίδες στο low post.  Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση στην τακτική», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι καλή αμυντική ομάδα ή αν είναι μια ομάδα επιθετική που χτυπάει στη σωστή ώρα: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες συγκεντρωμένους στην άμυνα και στην επίθεση η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά νομίζω πως βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο σε κάθε παιχνίδι. Η φιλοσοφία μας είναι η επίθεση να χτυπάει στις αδυναμίες του αντιπάλου».

Για το αν βλέπουν διαφορετικά τον όμιλο μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ: «Δεν βλέπουμε διαφορετικά τον όμιλο. Σίγουρα πήραμε σπουδαία νίκη, αλλά ο όμιλος είναι γεμάτος δυνατές ομάδες και όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το αν ο Παναθηναϊκός «πάγωσε» την έδρα της Λαμποράλ με την εμφάνιση του: «Εμείς δεν νομίζω πως ακούμε το κοινό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ, αλλά και πάλι θα πω πως είναι πολύ καλή νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.