Καραρέτο: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Το άγχος στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Μάρκο Καραρέτο, με έναν πολύ απλό τρόπο.

Το άγχος στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Μάρκο Καραρέτο, με έναν πολύ απλό τρόπο. Τον έχρισε φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ εν όψει των αναμετρήσεων με την ομαδα του, τη Σιένα, ενώ τόνισε πως οι Σπανούλης και Παπαλουκάς είναι οι δύο παίκτες που τον «αγχώνουν».

Ο «Kill Bill» και ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως αν πάρουν μια κατάσταση στα χέρια τους… καθαρίζουν για τον Ολυμπιακό. Αυτό το γνωρίζει καλά ο άσος της Σιένα και δικαίως τόνισε αναφερόμενος στους δύο «ερυθρόλευκους» ότι «είναι και οι δυο ο τύπος του παίκτη που βοηθάνε τους συμπαίκτες τους. Αν αρχίσουν να σκοράρουν και να τροφοδοτούν τους συμπαίκτες τους, θα είναι δύσκολα για εμάς. Έχουν μεγάλη εμπειρία». Παράλληλα, θέλησε να βγάλει την ομάδα του από τη δύσκολη θέση και έδωσε περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στους Πειραιώτες. «Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλη πίεση. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στα πλέι οφ. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός δε διαθέτει τόσο άπειρη ομάδα όσο εμείς. Ξέρουν να παίζουν μαζί και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καταστάσεις που τους παρουσιάζονται μέσα στο ματς», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά στην κατάσταση της Σιένα, εξήγησε πως «βρισκόμαστε σε εκπληκτική στιγμή της σεζόν. Στο TOP16 αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε ένα σκληρό γκρουπ ομάδων. Πήραμε τη δεύτερη θέση κερδίζοντας τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας, το οποίο ήταν καλό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι δεν θα είχαμε μαζί μας τον Μπο ΜακΚάλεμπ, αλλά όλοι ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω». Βέβαια, όσο και «πετάνε» οι Ιταλοί, η ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στο ΣΕΦ δε θα τους διευκολύνει τη ζωή και ο Καραρέτο αναφέρθηκε σε αυτή λέγοντας: «Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα έχουν υπέροχους φιλάθλους, ένα γεμάτο γήπεδο και πολύ κόσμο τρελαμένο για μπάσκετ. Τα πράγματα για τον αντίπαλο δεν είναι ποτέ εύκολα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.