Είδε τις αδυναμίες της “Μπάρτσα” ο “Ζοτς”

Ιδέες από τις τακτικές που ακολούθησε η Φουενλαμπράδα στη Μαδρίτη στον τρόπο αντιμετώπισης της Μπαρτσελόνα παίρνει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ιδέες από τις τακτικές που ακολούθησε η Φουενλαμπράδα στη Μαδρίτη στον τρόπο αντιμετώπισης της Μπαρτσελόνα παίρνει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού «μελετά» τους «μπλαουγκράνα», αντιπάλους της ομάδας του στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, και βλέπει dvd με αγώνες τους. Ένα από τα αποτελεσματικότερα ήταν αυτό της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της ACB, στο οποίο οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ηττήθηκαν με 66-69 από τους αντίστοιχους της Φουενλαμπράδα. Ο «Ζοτς» είδε ποια είναι τα τρωτά σημεία τους, καθώς οι Μαδριλένοι τους «χτύπησαν» με τον τέως παίκτη της ΑΕΚ, Νταβόρ Κους.

Πάντως, η «Μπάρτσα» βρισκόταν πίσω στο σκορ εξ αρχής και με δύο… ξεσπάσματα της προσπάθησε να πετύχει την ανατροπή. Ο Τέρενς Μόρις έγινε ο «μοιραίος» παίκτης της, χάνοντας την ευκαιρια να της δώσει το προβάδισμα 20΄΄ πριν τη λήξη του ματς όταν αστόχησε σε σουτ τριών πόντων. Και ο Εντόγκ δεν… πήγε πίσω όμως. Αν και οι Καταλανοί πήραν το επιθετικό ριμπάουντ, ο Σενεγαλέζος σέντερ έκανε βήματα και όλα τελείωσαν εκεί.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.