Νίκολας: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, εμφανίζεται ο Ντρου Νίκολας.

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, εμφανίζεται ο Ντρου Νίκολας. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» τόνισε πως το κίνητρο της πρόκρισης στο Final-4 της Βαρκελώνης θα δώσει έξτρα ενέργεια στην ομάδα του, προκειμένου να φτάσουν στον στόχο τους. Ο Νίκολας μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε μετά το παιχνίδι ότι πάντα σε δύσκολες καταστάσεις η ομάδα ξέρει να δίνει τη σωστή απάντηση. Συμφωνείς; «Η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε να δίνουμε την κατάλληλη απάντηση. Κόντρα στη Μάλαγα πατήσαμε στο παρκέ με τεράστια αυτοπεποίθηση και ένταση, μια και γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς. Ήταν για την επιβίωσή μας. Αμυντικά παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλουμε. Επιθετικά ήμασταν ανεβασμένοι. Ο κόουτς μάς είχε ζητήσει να είμαστε επιθετικοί και να ολοκληρώνουμε σωστά τα πικ εν ρολ. Κάτι που κάναμε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν».

Ο προπονητής σας ανέφερε επίσης ότι είχατε αυξημένο κίνητρο. Εν τέλει αυτό είναι το βασικό όπλο σας ή η άμυνα; «Το κίνητρο είναι τεράστιο και ήταν στο ματς με τη Μάλαγα και θα συνεχίζει να είναι, διότι ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει είναι να προκριθούμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Και μόνο να το σκεφτόμαστε, αυτομάτως μας προσφέρει τεράστιο κίνητρο. Αναμφίβολα και η άμυνα παίζει πάντα μεγάλο ρόλο, αλλά όλα ξεκινούν από το κίνητρο που έχεις».

Το επόμενο εμπόδιο έχει το όνομα Μπαρτσελόνα. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ή αλλιώς την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε σε ετοιμότητα. Θα πολεμήσουμε γιατί θα είναι μεγάλη μάχη. Ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στο σπίτι της Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να μπούμε από το τζάμπολ με την ίδια αποφασιστικότητα και ένταση και να τα δώσουμε όλα».

Υπάρχει φαβορί στις μεταξύ σας αναμετρήσεις; «Όχι. Δεν νομίζω. Ο κόσμος μπορεί να πει ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί επειδή έχει και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση. Είναι δύο μεγάλες ομάδες που θα δώσουν τα ρέστα τους για να πάρουν την πρόκριση. Κάθε ματς είναι σημαντικό και ξεχωριστό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.