Καϊμακόγλου: «Κλειδί η άμυνα»

Από την άμυνα θα εξαρτηθεί μια ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Από την άμυνα θα εξαρτηθεί μια ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε την Τετάρτη κατά την αναχώρηση των «πράσινων» πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί σωστά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως στοχεύει μόνο στη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Καϊμακόγλου δήλωσε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: «Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και προετοιμαστήκαμε σωστά, αλλα η προετοιμασία δεν παίζει καθοριστικό ρόλο, σημασία έχει ποιος θα μπει πιο έτοιμος στο γήπεδο. Η Μάλαγα είναι αδιάφορη, αλλά δεν θα μπει για να χάσει. Ίσα-σα που θα προσπαθήσει να κλείσει με μια καλή εμφάνιση την Ευρωλίγκα».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Εμείς θα πρέπει να μπούμε για τη νίκη. Η άμυνα είναι το κλειδί αυτή της ομάδας, γιατί όταν παίζουμε καλή άμυνα ανεβάζουμε τέμπο και στην επίθεση, οπότε πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να παίξουμε επί 40 λεπτά συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Η αναβολή του τελικού σίγουρα μας επηρεάζει στο μυαλό, όμως τώρα παίζουμε με την Μάλαγα και θα μάθουμε για το Κύπελλο όταν επιστρέψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.