Έρτσεγκ: «Θα βοηθήσω περισσότερο»

Έτοιμος να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, εμφανίζεται ο Ζόραν Έρτσεγκ.

Έτοιμος να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, εμφανίζεται ο Ζόραν Έρτσεγκ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση. Ο Έρτσεγκ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday».

Αρχικά, ο Σέρβος παίκτης τόνισε: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα μου στην Ευρωλίγκα. Μόνο από τους αριθμούς φαίνεται αυτό. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Ακόμα και το καλοκαίρι που τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Ήξερα πως μπορεί αν μην παίξω στον Ολυμπιακό. Ήλπιζα όμως σε μια ευκαιρία. Ο κόουτς μου είπε πως θα την έχω. Ήξερα λοιπόν τι πρέπει να κάνω. Ήξερα πως πρέπει να δουλέψω σκληρά. Όντως πήρα την ευκαιρία, αλλά ακόμα είμαι στην αρχή. Δεν μου φτάνει αυτό. Έχω πολλά να δώσω ακόμη».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάναμε μεγάλη εμφάνιση στην Τουρκία. Ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ακόμα και όταν χάναμε με 12 πόντους. Πήραμε την εκτός έδρας νίκη που χρειαζόμασταν και μαζί το πλεονέκτημα έδρας».

Όσον αφορά στην Σιένα, που θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δρόμο για τη Βαρκελώνη, ο Έρτσεγκ τόνισε: «Είναι ένα αβαντάζ αλλά δεν φτάνει. Η Σιένα είναι καλή ομάδα. Νομίζω πως τα πάντα θα κριθούν στα δύο πρώτα ματς. Αν νικήσουμε και κάνουμε το 2-0 όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Εκεί θα έχουμε πίεση και ελπίζουμε το πλεονέκτημα να μην γίνει μειονέκτημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.