Ίβκοβιτς: «Χαρακτήρα με Φενέρ»

Να δείξει ο Ολυμπιακός χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Να δείξει ο Ολυμπιακός χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της τουρκικής ομάδας και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Από την αναμέτρηση με την «Φενέρ» θα απουσιάσουν οι Βασιλόπουλος, Κέσελ και Χαλπερίν, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Μπουρούσης.

Αρχικά, ο Ίβκοβιτς δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε ομαδικότητα με δεδομένο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις σίγουρες απουσίες των Κέσελ και Χαλπερίν. Η Φενέρμπαχτσε παίζει στο γήπεδο της όπου είναι αήττητη και είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς πάμε για ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σύγχρονο μπάσκετ. Ο στόχος είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να σταματήσουμε τους πρωτεύοντες αιφνιδιασμούς των Τούρκων».

Από την πλευρά του, ο Τζαμόν Γκόρντον τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Τουρκία: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για τη Φενέρμπαχτσε. Η ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι δείχνει την εικόνα της ομάδας που αντιμετωπίζουμε. Οι Τούρκοι θέλουν να πάνε στο Φάιναλ Φορ και στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουν την πρωτιά του ομίλου. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και σίγουρα η Φενέρ είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν θα πάμε όμως στην Τουρκία για να χάσουμε αλλά για να παλέψουμε από την αρχή ως το τέλος για να καλύψουμε την ήττα στην πρεμιέρα του Τοπ-16».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.