Ζούρος: «Μπορούμε να νικήσουμε»

Πεπεισμένος πως η Ζαλγκίρις Κάουνας μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος.

Πεπεισμένος πως η Ζαλγκίρις Κάουνας μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας κόουτς της λιθουανικής ομάδας υπογράμμισε πως η πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου έχει δώσει ψυχολογία στους παίκτες της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Ζούρος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: «Κερδίσαμε το Κύπελλο Λιθουανίας αυτό το Σαββατοκύριακο και άρα είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Παρόλα αυτά τώρα μιλάμε για την Ευρωλίγκα, και σ αυτήν κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή περιπέτεια. Είναι σημαντικό να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πιστεύω στην ομάδα μου, και βλέπω ότι οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε: «Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη στο τελευταίο μας αγώνα στο Top-16 στην Κωνσταντινούπολη αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο τέταρτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες δυο βδομάδες νωρίτερα. Ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε θα στερηθεί τον Μιρσάντ Τουρκάν που είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα αλλά θα έχουν και πάλι στο ρόστερ τους, τους Τάρενς Κίνσεϊ και Κάγια Πέκερ που επιστρέφουν, άρα θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα από αυτήν στην Τουρκία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους νικήσουμε και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας που είναι υπέροχοι θα μας βοηθήσουν να το κάνουμε την Τετάρτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.