Τα… κόλπα του Πέσιτς

Δεν είναι... χθεσινός ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και έτσι ξεκίνησε τα «κόλπα» του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι… χθεσινός ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και έτσι ξεκίνησε τα «κόλπα» του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα και ο Σέρβος κόουτς των Ισπανών θέλησε να «αγχώσει» τους αντιπάλους του. Με ποιον τρόπο; Μια κουβέντα είπε, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση για την Αθήνα, θέλοντας να μεταφέρει όλη την πίεση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Είπε πως «για τον Ολυμπιακό είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, γιατί παίζει στην έδρα του και είναι υποχρεωμένος να νικήσει». Βέβαια, δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι «περιμένω έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που έχασε στο πρώτο της παιχνίδι από τη Φενερμπαχτσέ, αλλά νίκησε τη Ζαλγκίρις και μετά το αποτέλεσμα αυτό βρήκε ρυθμό».

Όσο για το στόχο της Βαλένθια, είναι «η νίκη, αλλά ξέρουμε πως έχουμε μία πολύ δύσκολη πρόκληση μπροστά μας. Οι νίκες που έχουμε πετύχει έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και οι παίκτες μου νιώθουν πως μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο». Τέλος, ρωτήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς και μίλησε για την «πολυτέλεια» που έχει ο Ολυμπιακός. «Διαθέτει σπουδαίους παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν ο Παπαλουκάς, ο Νεστέροβιτς και ο Γκόρντον. Είναι μια πολυτέλεια που εμείς δεν έχουμε στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πρέπει να παίζουμε κάθε φορά με τους παίκτες που έχουμε. Όλοι τους όμως έχουν κίνητρο και μπορούν να αντεπεξέλθουν σωματικά. Θέλουμε να προχωράμε σε όλες τις διοργανώσεις και δεν κοιτάζουμε το κόστος σε κόπωση», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.