Ζούρος: «Ομάδα τελικού ο Ολυμπιακός»

Δύσκολο θα είναι το έργο της Ζαλγκίρις Κάουνας απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ηλία Ζούρο.

Δύσκολο θα είναι το έργο της Ζαλγκίρις Κάουνας απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ηλία Ζούρο. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τους «ερυθρολεύκους», ομάδα έτοιμη να κατακτήσει τον εφετινό τίτλο της Euroleague, ενώ υπογράμμισε πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάντας Καλνιέτις.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που έχουν φτιαχτεί για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Έχει μεγάλη ιστορία και πέρυσι συμμετείχε στον τελικό. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πάντα παίζουμε με στόχο τη νίκη και το ματς της Τετάρτης δεν αποτελεί εξαίρεση», δήλωσε. Όσο για το φετινό αγωνιστικό προφίλ των Πειραιωτών, ανέφερε: «Παρότι η ομάδα έχασε δύο σούπερ σταρ, όπως ο Λίνας Κλέιζα και ο Τζος Τσίλντρες, απέκτησε μεγάλα ονόματα όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ράσο Νεστέροβιτς. Παράλληλα ο κορμός των Παπαλουκά, Μπουρούση, Τεόντοσιτς, Βασιλόπουλου παίζει μαζί εδώ και πολλά χρόνια και βοηθά πολύ ότι γνωρίζονται μεταξύ τους, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης».

Από την πλευρά του, ο Καλνιέτις τόνισε: «Προετοιμαζόμαστε καλά για τον αγώνα αυτό, γιατί είναι πολύ σημαντικός. Χάσαμε στο πρώτο μας παιχνίδι του Top 16 από τη Βαλένθια, αλλά και ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα, συνεπώς ο αγώνας της Τετάρτης μπορεί να κρίνει πολλά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κερδίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Εμείς όμως θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο και ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό για μας. Το κλειδί για τη νίκη είναι η συγκέντρωση και το καλό ομαδικό μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.