Γιάνκοβιτς: «Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα» (video)

Στην κακή άμυνα του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Στην κακή άμυνα του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» δεν έψαξε για δικαιολογίες, τόνισε πως θα έπρεπε να είναι πιο σκληροί στην άμυνα και δήλωσε σίγουρος πως θα είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Θέλαμε ένα μεγάλο σουτ για να περάσουμε μπροστά στο σκορ, όμως δεν τα καταφέραμε. Παράλληλα δεχτήκαμε κάποια σχετικά εύκολα καλάθια, όχι μόνο προς το τέλος, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι στην άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Γιάνκοβιτς. 

Για το αν η άμυνα ορίζει την επίθεση: «Νομίζω ότι σήμερα αυτό μας έλειπε. Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά και δυνατά στην άμυνα έτσι ώστε να μεταφέρουμε όλη αυτή την ενέργεια και την ψυχολογία στην επίθεση. Δεν είχαμε τον ρυθμό έτσι ώστε να είμαστε καλά στην επίθεση. Χάσαμε και κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά πιστεύω ότι αν παίζαμε καλύτερα στην άμυνα, στην επίθεση θα ήμασταν πιο καλά». 

Για το αν υπήρχε έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη ενέργειας. Ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο έτοιμοι και σκληροί. Δικαιολογίες δεν πρέπει να υπάρχουν. Όλα τα εξωγηπεδικά δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα και πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και δυνατοί».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ καλό για εμάς ότι έρχεται τόσο γρήγορα αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να αντιδράσουμε. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο  μας και θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όπως είπα και πριν και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι θα ξαναπαίξουν τόσο σύντομα με τον Ολυμπιακό: «Δεν μας επηρεάζει. Ήταν αγώνας Κυπέλλου το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τώρα είναι αγώνας πρωταθλήματος. Όπως ξέρουμε πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια μπορεί να μας δώσουν το πλεονέκτημα έδρας στο τέλος της σεζόν. Είναι πολύ σημαντική η νίκη και η διαφορά. Εμείς πάμε για τη νίκη και θα είμαστε πολύ καλοί».

Για το γεγονός ότι θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι μπροστά στον κόσμο τους: «Ο κόσμος μας δίνει παραπάνω ώθηση και ενέργεια. Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι τον περιμένουμε για να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.